Vragen? Bel ons! 030 261 98 00

Onze gegevens

Garage Overvecht

Hudsondreef 35

3565AV Utrecht

Tel.: 030 261 98 00

Fax: 030 261 98 22

info@garageovervecht.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag

08.30 tot 17.00 uur

 

Zaterdag

09.00 tot 16.00 uur

 

Zondag zijn wij gesloten

Wie zijn wij

Al meer dan 10 jaar is op de Utrechtse Autoboulevard Garage Overvecht gevestigd. Het autobedrijf verschilt op het eerste gezicht niet van andere universele garagebedrijven. Op de verschillende bruggen zijn monteurs druk bezig om auto's van meerdere merken een service- of onderhoudsbeurt te geven.

 

Wij vinden dat ons auto bedrijf niet als puur allochtone garage bestempeld mag worden. "Zaken doen kent geen culturele grenzen. Natuurlijk hebben we veel 'Turkse' klanten, maar dankzij onze specifieke aanpak vormen 'Nederlanders' al ruim 50 procent van onze klantenkring. We zijn dan ook geen traditioneel buurtwinkeltje, maar een volwassen en professioneel autobedrijf met een warme, bijna amicale sfeer die velen aanspreekt!

 

Waarom autobedrijf Garage Overvecht

 

De reden om een autobedrijf te starten is ons ingegeven door ervaring uit het verleden. Net zoals vele consumenten voelden we ons vaak bedonderd en bekocht door garages die te hoge rekeningen met onverklaarbare uren presenteerden. Dit moet en kan anders, hebben we gezegd. Nu kunnen we laten zien dat een reƫle en eerlijke aanpak mogelijk is.

 

Hoe doet Garage Overvecht dit dan?

 

Volgens Garage Overvecht draait alles om het begrip 'dienstverlening': een vriendelijke, snelle service met goede kwaliteit tegen een goede prijs. Maar dit benadrukt toch elk autobedrijf? De eigenaar onderstreept zijn doelstelling met een voorbeeld: "Als wij op zoek zijn naar een nieuwe collega moet deze ongeacht zijn afkomst in het team passen. Ons zoekprofiel is helder: een monteur moet bereid zijn de mouwen op te stropen, de garage als zijn eigen garage beschouwen, een klant behandelen alsof het zijn eigen klant is en de auto onderhouden of repareren alsof het zijn eigen auto is. Dit is onze algemene bedrijfsbenadering. Bovendien schrijven wij service met een hoofdletter door ruime openingstijden te hanteren, de zaak is dus ook gewoon op zaterdag open, en duidelijke prijsopgaven vooraf te geven.

Copyright © 2010 - Garage Overvecht